Vakantiehuis Appartement Lange Termijn Huren In Spanje

Tips en informatie vakantiehuis of appartement lange termijn huren in Spanje

Als u geen eigen huis bezit in Spanje heeft u om te overwinteren in Spanje een geschikt vakantiehuis of appartement nodig voor lange termijn.

Een vakantiehuis of appartement huren voor lange termijn

Aan de Spaanse Costa’s kan het weer van november tot april behoorlijk wisselvallig zijn. Rond het middaguur treft u doorgaans voorjaarstemperaturen, maar helaas komt het ook vaak genoeg voor dat het niet meer dan een graad of 12 wordt. De dagen zijn kort en de nachten kunnen fris zijn. De vakantiehuizen en appartementen zijn niet gebouwd op koude winters en een paar dikke dekens zijn dan ook geen overbodige luxe. Centrale verwarming of een goede gaskachel zijn niet vanzelfsprekend. Soms moet men het doen met een elektrisch kacheltje, hetgeen maar weinig comfort biedt.

Wie gaat overwinteren in Spanje kan beter iets meer geld uitgeven voor een comfortabel appartement of vakantiehuis met alle benodigde voorzieningen. Let er ook op dat uw accommodatie niet geheel buiten het centrum ligt, waar alle faciliteiten in de winter gesloten zijn.

Het huren van een vakantiehuis of appartement via een reisbureau blijkt lastig. Deze verzorgen doorgaans geen reizen van vier weken of langer. U boekt dus vaak separaat uw reis/vluchten en uw accommodatie. Reserveer tijdig. Wilt u nog ruime keuze hebben, boek dan al in juli.

Overwinteren in Spanje met Nederlandse TV

Het kan ook prettig zijn als u tijdens uw verblijf Nederlandse televisiezenders heeft. Klik hier voor informatie over de ontvangst van Nederlandse TV in Spanje of Belgische TV in Spanje. Leuk om te weten is dat u bij Costa del Web in Fuengirola een schotel en decoder kunt huren voor een maand of langer.

Lange termijn verhuur (3 maanden of langer) in Spanje

In Spanje zijn genoeg vakantiehuizen en appartementen beschikbaar maar juist voor een wat langer verblijf is het zaak de juiste accommodatie te huren. Op de vele websites die u vindt over de verhuur van vakantiewoningen staan vaak alleen voorbeelden. Wilt u de getoonde woning daadwerkelijk huren dan blijkt deze vaak niet beschikbaar.