Contact

Wij danken u voor uw interesse in onze website met tips en informatie voor iedereen die gaat overwinteren in Spanje.

Heeft u leuke informatie?

Wij stellen het erg op prijs als u ons helpt met tips en informatie over overwinteren in Spanje. Informatie waar ook anderen gebruik van kunnen maken of wellicht heeft u ideeën, aanvullingen of andere opmerkingen.

Wij nodigen u uit deze aan ons te melden via onderstaand contactformulier. Wij kunnen echter geen persoonlijke vragen in behandeling nemen en behouden ons het recht voor op dergelijke vragen niet te reageren.

Niet werkende links of nieuwe links?

U kunt dit contactformulier ook gebruiken om niet werkende links te melden, of om nieuwe links aan te melden als u bijvoorbeeld een verhuurder bent van vakantiehuizen of appartementen voor overwinteraars in Spanje. Wij nemen geen particuliere links op.

Verdeling Costa’s

Wij hebben er voor gekozen deze website onder te verdelen per gebied en zijn er van op de hoogte dat de grenzen van de Spaanse Costa’s door ons niet nauwkeurig zijn gelegd.

Geen woningbemiddeling

Met nadruk wijzen wij u er op dat wij geen bemiddelingsbureau zijn voor accommodatie. U treft voldoende info op deze website om uw accommodatie voor overwinteren te vinden.

Linkruil?

Wij wisselen geen links uit met commerciële bedrijven, zoals aanbieders van vakanties, vakantiehuizen, hotels, etc. Voor commerciële bedrijven bieden wij de mogelijkheid te adverteren.