Met de auto naar Spanje Hotels onderweg

Reist u met de auto naar Spanje, boek dan hier uw hotel langs de snelweg, autoroute in Frankrijk en Spanje.

Reizen met de auto naar Spanje

Het voordeel van met de auto reizen is natuurlijk dat u deze terplekke ook kunt gebruikten en ook meer bagage mee kunt nemen. De afstand tussen Utrecht en de Costa Brava is ongeveer 1500 kilometer, tussen Utrecht en de Costa Blanca 2000 kilometer en tussen Utrecht en de Costa del Sol zo’n 2350 kilometer. Met de auto kunt u dit in twee tot drie dagen rijden. Indien u met de auto reist is het belangrijk goed voorbereid te zijn. Neem de tijd, uw vakantie begint reeds als u in de auto stapt, dus zorg dat u geniet van dat alles wat u onderweg te zien krijgt. Denk wel aan uw reispapieren, zoals groene kaart en eventueel de reis- en kredietbrief van de ANWB.

Hotels onderweg langs de snelweg, autoroute, peage, tolweg in Frankrijk

Tolwegen Frankrijk tarieven

Route Costa Blanca en Costa Brava

  • Via Duitsland en Luxemburg door naar Frankrijk. Richting Dyon over de “Route du Solei” via Lyon en Perpignan door naar Spanje.
  • Via België, Antwerpen, Brussel en Lille naar Frankrijk, dan via Parijs naar Bordeaux, door naar Lyon en dan richting Barcelona.

Route Spanje (Westen, richting grens met Portugal)

  • Via België, Antwerpen, Brussel en Lille naar Frankrijk, dan via Parijs naar Bordeaux, door naar San Sebastian in Spanje. Kijk voor het vervolg van uw reis op de kaart voor uw eindbestemming.

Route Zuid Spanje, Andalusie

  • Via België, Antwerpen, Brussel en Lille naar Frankrijk te komen. Via Parijs naar Bordeaux, door naar San Sebastian in Spanje. Van daar uit rijdt u via Madrid naar Zuid Spanje.