Overwinteren in Spanje op camping

Overwinteren in Spanje op een camping… het gevoel van vrijheid… En de kosten spelen misschien ook een rol. Er zijn aan de Spaanse Costa’s veel campings die het hele jaar door geopend zijn.

Er zijn wel een paar dingen die u zich moet realiseren…

  • Het weer is misschien niet altijd zo mooi als u zich voorgesteld had. Zorg dan ook voor voldoende warme kleding, dekens voor de nacht en een goede kachel in uw caravan of camper is ook een must voor de vaak toch wel koude avonden.
  • Verder is het zo dat doorgaans de kampeerplaatsen niet al te ruim zijn. Wilt u wat meer plaats voor uzelf, boek dan een camping wat verder weg van een druk bevolkte plaats

Camping reserveren voor overwinteren in Spanje

Niet alle campings zijn het hele jaar door geopend.

Campings onderweg

Met de gids Campings onderweg van de ANWB vindt u makkelijk een goede camping voor onderweg. De campings liggen dicht bij de doorgaande routes naar populaire Europese vakantiebestemmingen. Het merendeel van de campings en de camperplaatsen is voorzien van een GPS-code, dus nog gemakkelijker te vinden. Het boekje wordt jaarlijks uitgegeven. Let u er wel op of de campings het hele jaar open zijn…

Camping Spanje, ExtremaduraCamping in Extremadura

Op een strategische plek voor evt. doorreis, maar ook om een tijdje te verblijven, kunt u terecht op de kleinschalige Camping Borbollón, Sierra de Gata, Cáceres in Extremadura.

Meer info: www.camping-borbollon.es