Overwinteren in Benidorm

Overwinteren in Benidorm in een appartement

Overwinteren Benidorm, Costa Blanca. Benidorm is een van de meest favoriete plaatsen waar Nederlanders overwinteren. Vooral als men de taal niet spreekt of liever gewoon onder de Nederlanders is, is Benidorm een goede keuze.

Overwinteren in Benidorm, Costa Blanca

Benidorm is een grote badplaats aan de Costa Blanca met overdadige hoogbouw en vele wolkenkrabbers. In het gezellige oude centrum met kleine straatjes en mooie pleinen, vindt u Nederlandse restaurants, Spaanse tapasbars, gezellige cafés en andere uitgaansgelegenheden. Het oude centrum is omringd door honderden hotels en appartementengebouwen voor de honderdduizenden toeristen die zowel ‘s winters als ‘s zomers de stranden van Benidorm bezetten.

Men vindt hier diverse Nederlandse winkels zoals een bakker, een slager, een boekwinkel, een kapper, een buurtsuper en Nederlands sprekende makelaars. Tevens is er een ruim aanbod aan Nederlandstalige dienstverlening in de gezondheidszorg. Er zijn meerdere Nederlandse en Belgische huisartspraktijken en particuliere ziekenhuizen, waar u aan de receptie in het Nederlands wordt ontvangen.

Ook al is het geen hoogseizoen, er zijn toch voldoende activiteiten zoals bijvoorbeeld gezellige markten en rommelmarkten, vaak met live muziek. U hoeft zich niet te vervelen, er is altijd wel wat te doen. Er zijn diverse Nederlandse of Belgische verenigingen waar men zich bij aan kan sluiten en er zijn in Benidorm veel eetgelegenheden waar men een goede kwaliteit dagmenu kan nuttigen onder de 10 euro.

In de omgeving van Benidorm treft men vele campings aan waar overwinteraars kamperen. Daarnaast beschikt Benidorm over tienduizenden appartementen die men kan huren om te overwinteren.

Overwinteren in Benidorm, Costa Blanca – Reis boeken

Via onderstaande links kunt u uw reis m.b.t. overwinteren in Benidorm boeken. Het zijn de gangbare reisbureau’s, echter u dient te kijken bij reizen van langer dan 29 dagen. Deze zijn beschikbaar in de wintermaanden, doorgaans vanaf November. Er zijn overwinter reizen van 29 tot 155 dagen beschikbaar.

  • Met Sunweb kunt u overwinteren in een appartement in Benidorm.
  • Bij AdmirasaRentals kunt u rechtstreeks van de eigenaar huren (NL)

Let op, niet alle reizen gaan naar Benidorm.

Wat is er te doen aan de Costa Blanca?

Er is voor elk wat wils aan de Costa Blanca, van cultuur tot mooie terrasjes, bezienswaardigheden, lange stranden, mogelijkheden tot sporten, watersport, prachtige binnenlanden met mooie bezienswaardigheden, bergen en leuke dorpen om te bezoeken. Kijk voor uitgebreide informatie op onze website www.costablanca-reisgids.nl.

Overwinteren in Benidorm, Spanje. Appartement huren Benidorm

Klik hier voor meer informatie over een appartement huren Benidorm lange termijn of het boeken van een ticket.

Thuiszorg Benidorm

Kijk voor meer informatie over zorg en thuiszorg in Benidorm op onze speciale pagina voor Nederlandstalige zorgverlening aan de Costa Blanca.

Scootmobiel, rolstoel, rollator huren Benidorm

Scootmobiel, rolstoel of rollator huren in Benidorm.
Meer info: www.mobilityabroad.com

Scootmobiel, rolstoel of rollator huren in Benidorm.
Meer info: www.easy-hire.com

Overwinteren in Benidorm op een camping

Hieronder vindt u links naar een paar campings in Benidorm en omgeving Benidorm die het gehele jaar geopend zijn. Op een aantal campings kunt u terecht met uw tent, caravan of camper en tevens zijn mobilehomes of bungalows beschikbaar. Op een aantal campings mag u ook een huisdier meenemen en soms is er WIFI internet.

Soms zijn er speciale prijzen voor overwinteren en eventueel zijn die op aanvraag. Een aantal van de websites hebben computervertalingen. Verbaas u niet over de af en toe vreemde teksten!