Tips en informatie

Leuke tips en informatie overwinteren in Spanje

In deze categorie vindt u alle algemene informatie over overwinteren in Spanje, zoals informatie over Spanje, tips en informatie voor het vinden van een vakantiehuis of appartement, de gezondheidszorg in Spanje en uw ziektekostenverzekering en de reis naar Spanje met de auto.

Wat u moet weten over overwinteren in Spanje

Er zijn een paar dingen die de beginnende overwinteraar zich wellicht niet realiseert… Wij hebben er een paar voor u op een rijtje gezet.

Lees meer…

Wat moet u regelen voor overwinteren?

Voordat u gaat overwinteren in Spanje is het zaak om een paar dingen in Nederland te regelen. Denk hierbij aan de volgende zaken:

Lees meer…

Overwinteren in Spanje, tips en informatie

Overwinteren in Spanje. Voor informatie en tips over overwinteren in Spanje kunt u op deze pagina terecht. Handige zaken om te weten of om over na te denken. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Lees meer…

De gezondheidszorg en uw ziektekostenverzekering in Spanje

Informatie over de gezondheidszorg in Spanje en uw ziektekosten verzekering als u gaat overwinteren in Spanje.

Lees meer…

Tips en informatie vakantiehuis of appartement lange termijn huren in Spanje

Als u geen eigen huis bezit in Spanje heeft u om te overwinteren in Spanje een geschikt vakantiehuis of appartement nodig voor lange termijn.

Lees meer…

Overwinteren in Spanje op camping

Overwinteren in Spanje op een camping… het gevoel van vrijheid… En de kosten spelen misschien ook een rol. Er zijn aan de Spaanse Costa’s veel campings die het hele jaar door geopend zijn.

Lees meer…

Met de auto naar Spanje. Hotels onderweg

Reist u met de auto naar Spanje, boek dan hier uw hotel langs de snelweg, autoroute in Frankrijk en Spanje.

Lees meer…

Mindervaliden, aanpassingen, scootmobiel huren in Spanje

In vrijwel geheel Spanje zijn investeringen gedaan in de ontwikkeling van brede boulevards langs de kusten, waardoor deze gemakkelijk toegankelijk zijn voor rolstoel- en scootmobiel gebruikers.

Lees meer…