Nederlandstalige zorgverlening

Nederlandstalige zorgverlening & thuiszorg Costa Brava

Bent u op zoek naar zorg, thuiszorg, een zorgvakantie of medische hulp tijdens het overwinteren in Spanje. Hier vindt u de informatie van Nederlandstalige zorgverlening aan de Costa Brava.

Kijkt u ook eens op de website van de Samenwerkende Buitenlandse Zorgorganisaties, wellicht komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgkosten in het buitenland.

www.zorgbuitenland.nl

Verpleegpost Spanje

VerpleegpostSpanje is een thuiszorg organisatie die zich richt op residenten, overwinteraars en vakantiegangers aan de Costa Brava. Wanneer u zorg en/of advies nodig heeft betreffende uw gezondheid, beschikt VerpleegpostSpanje over een verpleegkundige die uw taal spreekt en u verder kan helpen (in huis, in het hotel, op de camping).

Diensten: Begeleiding bij bezoek aan arts, poli, opname ziekenhuis, Trombosedienst aan huis, Verpleegkundige zorg, thuiszorg, advies en instructie, medisch-technische handelingen, wondverzorging, voorlichting medicatie, advies en informatie over ziekenhuizen gezondheidszorg, specialisten in Spanje, vertaling van medische verslagen, ontslagbrieven.

Verpleegpost Spanje
Carrer Torre de la Mora, 2
17256  Pals
tel: (0034) 972667823 / fax: 972636608
www.verpleegpostspanje.com

Creu Costa Catalana

Creu Costa Catalana S.L. (contactpersoon voor de ANWB) biedt zorg op maat voor residenten, overwinteraars en vakantiegangers aan de Costa Brava. Zij bieden thuiszorg in uw appartement, hotel of camping. CCC beschikt over eigen Nederlandstalige verpleegkundigen en verzorgenden en werkt samen met een Nederlandse huisarts. CCC heeft meer dan 10 jaar ervaring en is een vertrouwd begrip aan de Costa Brava.

Diensten: Ruim aanbod hulpmiddelen met korting voor leden, begeleiding ziekenhuis of bezoek arts, verpleegkundige zorg, thuiszorg, medisch-technische handelingen, vertalingen medische verslagen, fysiotherapie.

Creu Costa Catalana S.L.
c/S. Antoni 197
17252 Sant Antoni de Calonge
Girona/Spanje
Tel: 0034 972653008
www.adcc.cat

Costa Brava Medic – Nederlandse huisarts

Huisartsenpraktijk Costa Brava Medic is gevestigd in Sant Antoni de Calonge, aan de hoofdweg die Platja d’Aro verbindt met Sant Antoni en met Palamós. Huisarts is mevrouw dr. Anna van Hooff. U kunt bij Costa Brava Medic onder meer terecht voor reguliere huisartsenzorg, EHBO en wondverzorging, laboratoriumonderzoek, kleine chirurgie, preventie van ziektes, polyfarmacie, gynaecologische vragen, periodieke check-up, rijbewijskeuringen, behandeling van depressies en angststoornissen, behandeling van chronische ziektes, ouderengeneeskunde.
Meer info: www.costabravamedic.com