Canarische Eilanden

Tips en informatie overwinteren op de Canarische Eilanden

Overwinteren Canarische Eilanden

Wie graag wil overwinteren in Spanje doet dat veelal voor de zon en te ontsnappen aan de koude winters in Nederland. Om de zon op te zoeken en lekker op een zonvakantie te gaan tijdens de winter kun je het beste kiezen voor het bezoeken van de Canarische Eilanden. In totaal zijn er 7 Canarische Eilanden en samen hebben ze voor ieder type toerist wel iets te bieden. Dan moet je wel het juiste eiland uitkiezen om te bezoeken. Wij geven hieronder een overzicht van de eilanden en wanneer je welke bezoekt.

Lees meer…

Het klimaat op de Canarische Eilanden

Overwinteren in Spanje, op de Canarische Eilanden. Het weer op de Canarische Eilanden  is het hele jaar door geschikt voor een zonvakantie en strandvakantie en voor overwinteren..

Lees meer…

Nederlandstalige zorgverlening Canarische Eilanden

Bent u op zoek naar zorg, een zorgvakantie of medische hulp tijdens het overwinteren in Spanje. Hier vindt u de informatie van Nederlandstalige zorgverlening op de Canarische Eilanden, Gran Canaria, Tenerife.

Lees meer…

Appartement, vakantiehuis Canarische Eilanden

Overwinteren op de Canarische Eilanden, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura. Boek hier uw appartement, vakantiehuis, villa voor de lange termijn en uw vliegtickets.

Lees meer…