Nederlandstalige zorgverlening

Nederlandstalige zorgverlening & thuiszorg Costa del Sol

Bent u op zoek naar zorg, thuiszorg, een zorgvakantie of medische hulp tijdens het overwinteren in Spanje. Hier vindt u de informatie van Nederlandstalige zorgverlening aan de Costa del Sol. Thuiszorg aan de Costa del Sol.

Kijkt u ook eens op de website van de Samenwerkende Buitenlandse Zorgorganisaties, wellicht komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgkosten in het buitenland.
www.zorgbuitenland.nl

Thuiszorg Costa del Sol – Fuengirola

Costa del Web heeft een ruime ervaring in zorgverlening aan de Costa del Sol, met name in Fuengirola. Zij zijn op verschillende terreinen in de zorg actief. Heeft u al thuiszorg in Nederland dan kan dit gewoon door gaan tijdens uw vakantie, in hotel of appartement. Maar natuurlijk ook als u een PGB heeft. U kunt uw zorg dan bij hen inkopen.
www.costadelweb.com

Wheels on Holiday

Wheels on Holiday is een Nederlandse reisorganisatie, die gespecialiseerd is in reisplanning voor mindervaliden o.a. aan de Costa del Sol in Spanje. Vanaf uw aankomst tot en met uw vertrek kunnen zij alles voor u regelen: Een volledig aangepast hotel of de huur van een appartement, autohuur, hulpmiddelenverhuur (scootmobiel, rolstoel etc.) en excursies.

Wheels on Holiday
Cal. Jacinto 69
29604 Marbella – Spanje
Tel.: 0034 952 833 833
www.wheelsonholiday.com

Scootmobiel, rolstoel, rollator huren Costa del Sol / Andalusië

Verhuur van scootmobiel, rolstoel of rollator in de plaatsen Almunecar, Nerja, Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Mijas, Fuengirola, Calahonda, Marbella.
Meer info: www.mobilityabroad.com